Детальний опис товару :
Лук - Штутгарт популярний, високоврожайний, багато - зачатковый сорт, для вигонки пера .
Період від висадки до отримання (пера) товарного урожаю 22-28 днів. з однієї цибулини можна двічі зрізувати зелень, вихід зелені до 110 %. Приблизне збирання врожаю з 2016.06.30.
високий вихід зелені . лист широкий, соковитий.
приймаємо заявки ( продаж лука з поля і складу ! ) кількість обмежена !.
Вигонка лука на перо
Із зеленных выгоночных культур лук займає одно з перших місць. Він є дуже цінним свіжим продуктом харчування в зимовий і раннє весняний періоди, коли вирощування інших овочів скрутне. Зелена цибуля, завдяки вмісту дуже цінних для організму мінеральних солей, вітамінів і специфічному гострому смаку, вживається в їжу як у свіжому, так і у вареному вигляді.
Простота і легкість вирощування і швидкість його зростання і розвитку дають можливість культивувати зелену цибулю (лук на перо) в усіх типах захищеного грунту - починаючи з теплиць і закінчуючи утепленим грунтом., ми можемо мати свіжу зелену цибулю впродовж круглого року.
При вигонці лука на перо (зеленої цибулі) зростання відбувається, головним чином, за рахунок поживних речовин, накопичених в цибулинах, тому вирощування лука на зелень в розсадниках і на утеплених грядах не представляє особливих утруднень. Проте для скорочення періоду його вигонки і для отримання високого урожаю і високоякісної зеленої цибулі необхідно строго дотримуватися правильної агротехніки і виконувати вимоги рослини до умов зростання і розвитку!.
Дослідники з Японії виявили, що лук здатний очищати клітини головного мозку і уповільнювати процес старіння.
Він містить активні сірчані з'єднання, які, потрапляючи в кров, чинять позитивну дію на ряд ключових зон. Зокрема, ці речовини здатні активізувати і омолодити клітини мозку, що відповідають за пам'ять і емоції. http://www.aif.ru/food/news/58608
|